• Ημερολόγιο εκδηλώσεων

  Ιούνιος

  3Ιούν21:00Ομιλία Μαιευτήρα Γυναικολόγου κ. Παναγιώτη Τερζάκη με θέμα «ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
  10Ιούν21:00Ομιλία Προέδρου του Ομίλου κ.  Κωνσταντίνου Νικολακόπουλου με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ»
  24Ιούν21:00Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου με θέματα ημερησίας διατάξεως τον Οικονομικό Απολογισμό και τον Απολογισμό Δράσης του  Ομίλου για τη Ροταριανή Χρονιά 2018-2019

  Ιούλιος

  1Ιούλ20:45Αλλαγή ηγεσίας για την Ροταριανή χρονιά 2019-2020, επίσημη επίσκεψή του Διοικητή 2019–2020 της 2470 Ροταριανής Περιφερείας ροτ . Θεόδωρο Πανάγο
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πάτρας, Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα 262 21

  ΩΡΑ: Δευτέρα - 20:30

Οι απόφοιτοι του Ροταριανού Ιδρύματος

Οι απόφοιτοι του Ροταριανού Ιδρύματος είναι περισσότεροι από 115.000 άνθρωποι, που έχουν λάβει χορηγίες προγραμμάτων από το Ίδρυμα από το 1947. Στους αποφοίτους του Ροταριανού Ιδρύματος περιλαμβάνονται οι Πρεσβευτικοί Υπότροφοι, οι Ροταριανοί Εταίροι Παγκόσμιας Ειρήνης, οι αρχηγοί και τα μέλη των ομάδων Ανταλλαγής Ο. Μελέτης και οι αποδέκτες των Ροταριανών Χορηγιών για Καθηγητές Πανεπιστημίου και των Χορηγιών Εθελοντικής Δράσης (παλαιά προγράμματα).

Οι απόφοιτοι του Ροταριανού Ιδρύματος είναι ταλαντούχα και αφοσιωμένα άτομα, που γνωρίζουν καλά το Ρόταρυ και μοιράζονται το όραμά του, της παγκόσμιας κατανόησης και της ειρήνης. Διατίθενται να ομιλούν σε Ροταριανές εκδηλώσεις ή να συμμετέχουν σε Ροταριανά προγράμματα. Οι απόφοιτοι είναι εξαιρετικοί συνήγοροι του Ιδρύματος, επειδή αυτοί δίνουν το «ανθρώπινο πρόσωπο» των Ροταριανών προγραμμάτων και το αίσθημα της αποστολής στην παγκόσμια κοινότητα.

Οι απόφοιτοι υπηρετούν, ως εθελοντές σε προγράμματα κοινοτικής και διεθνούς δράσης και είναι υποψήφια μέλη των Ροταριανών Ομίλων και δωρητές του Ροταριανού Ιδρύματος.

Κάθε Περιφέρεια μπορεί να προτείνει έναν επιφανή απόφοιτο κατ’ έτος, για να λάβει το Βραβείο Προσφοράς των Αποφοίτων στην Ανθρωπότητα, την υπέρτατη τιμή του Ιδρύματος προς τους αποφοίτους.

Οι Σύνδεσμοι των Αποφοίτων του Ρ.Ι. είναι μέλη ενός Δικτύου Αποφοίτων Διεθνώς. Έχουν κάποια κοινή γεωγραφική περιοχή ή κάποιο κοινό δεσμό, που τους ενώνει στην προσφορά και συναδέλφωση. Υπάρχουν 68 ενεργοί Σύνδεσμοι παγκοσμίως και ο αριθμός τους μεγαλώνει.