Ομιλία Μαριάννας Σταματιάδου με θέμα «Γλουτένη – Δυσανεξία στη Γλουτένη – Κοιλιοκάκη» 18-02-19

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου προσκεκλημένη ομιλήτρια στη συνάντηση του ΡΟ Πάτρα ήταν η ιατρός κ. Μαριάννα Σταματιάδου, Ειδικός Παθολόγος, Λιπιδιολόγος, Διατροφολόγος, με θέμα της ομιλίας της:

«Γλουτένη – Δυσανεξία στη Γλουτένη – Κοιλιοκάκη»

Η κ. Σταματιάδου, η οποία έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψιν για το πλούσιο κοινωφελές έργο της τόσο ως ιατρός όσο και μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρουσίασε το επίκαιρο αυτό θέμα με χαρακτηριστική άνεση, πληθώρα πληροφοριών και οδηγίες για τη διατροφή των πασχόντων και απήντησε στις ερωτήσεις του πολυπληθούς ακροατηρίου.

Τη συνάντηση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους και η Διοικήτρια της 2470 Ροταριανής Περιφερείας κ. Ντόρα Μπίτσα-Κέμου και ο σύζυγος της ροτ. Νίκος Κέμος, καθώς και πολλά μέλη της Πατρινής κοινωνίας και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στον χαιρετισμό της η Διοικήτρια Ντόρα υπενθύμισε την τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο κτήριο της οδού Αθ. Διάκου 70. Σημειωτέον ότι η 2470 Ροτ. Περιφέρεια, το Ροταριανό Ίδρυμα και Ροταριανοί  Όμιλοι της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και ο ΡΟ Πάτρα, σε συνεργασία και με Ομίλους από την Ιταλία και τη Σερβία ενισχύει εφέτος τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS με εξοπλισμό ύψους 36.000 δολαρίων.