Ανταλλαγή ιδεών

ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Συνδεθείτε με άλλους Ροταριανούς συμμετέχοντας σε ομάδες συζήτησης. Βρείτε άλλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες με εσάς, ελάτε σε επαφή με ετέρους προγραμμάτων και συνδεθείτε μέσα στην ποικιλία των παγκόσμιων προοπτικών που είναι ουσιαστικά το Ρόταρυ.

ΕΠΑΦΕΣ ΟΜΙΛΩΝ

Η καρδιά του Ρόταρυ είναι οι Όμιλοί μας-συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την προσφορά προς την κοινότητα και για την φιλία. Οι Όμιλοι Ρόταρακτ ενώνουν νέους ηλικίας από 18-30 ετών σε όλον τον κόσμο με στόχο την οργάνωση δραστηριοτήτων προσφοράς και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων. Στους Ομίλους Ίντερακτ νέοι ηλικίας από 12-18 ετών συνδέονται με άλλους νέους στην κοινότητα ή το σχολείο. Οι σύλλογοι των Ροταριανών υποτρόφων είναι επίσης ένα εκτεταμένο δίκτυο ανθρώπων οι οποίοι μοιράζονται τον κοινό σκοπό της βελτίωσης της ζωής, τόσο στις κοινότητές τους όσο και στο εξωτερικό και οι οποίοι είναι πολύτιμα μέλη της Ροταριανής οικογενείας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι Ροταριανές εκδηλώσεις-το Παγκόσμιο Συνέδριο, το Συνέδριο της Περιφερείας, τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και οι συνεστιάσεις των Ομίλων-προσφέρουν στα μέλη την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες.