Παρουσίαση νέου βιβλίου του ιατρού, συγγραφέα και Ροταριανού Σπύρου Παπουτσάκη με τίτλο “Βαμμένα Κόκκινα… Αυγά”

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου ο ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και ροταριανός Κώστας Χρυσανθόπουλος παρουσίασε το νέο βιβλίο του ιατρού, συγγραφέα και Ροταριανού Σπύρου Παπουτσάκη με τίτλο “Βαμμένα Κόκκινα… Αυγά” στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Ο Ροταριανός Κώστας μίλησε με αγάπη για το βιβλίο του Ροταριανού Σπύρου και αναφερόμενος στο περιεχόμενό του μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους όλα όσα αποκόμισε από το αναγνωστικό του “ταξίδι”. Ενδιαφέροντα βιώματα τόσο από τον εργασιακό χώρο των στρατιωτικών νοσοκομείων, όσο και εμπειρίες από τον μετέπειτα πολιτικό του βίο δημιούργησαν συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και προβληματισμού.

Παρουσίαση νέου βιβλίου του ιατρού, συγγραφέα και Ροταριανού Σπύρου Παπουτσάκη με τίτλο

Παρουσίαση νέου βιβλίου του ιατρού, συγγραφέα και Ροταριανού Σπύρου Παπουτσάκη με τίτλο

Το βιβλίο εξέδωσε η Ελληνική Εταιρεία Γηριατρικής Ογκολογίας με έδρα την Πάτρα και την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Εταιρείας και Ροταριανός, Καθηγητής Δημήτριος Καρδαμάκης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στους συμμετέχοντες δωρίθηκαν αντίτυπα του βιβλίου, υπογεγραμμένα από τον συγγραφέα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της υπέροχης βραδιάς. Τέλος, ευχόμαστε στο Ροταριανό Σπύρο “καλοτάξιδο” το παρόν βιβλίο του και εν τω μεταξύ περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο.