Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ροταριανών ομίλων Πάτρας 2015

Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, οι Ροταριανοί Όμιλοι της Πάτρας κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας με επίσημο προσκεκλημένο τον τ. Διοικητή Κοσμά Χουτουριάδη. Διοργανωτής της εκδήλωσης ο Όμιλός μας. Παρόντες ο τ.Γραμματεύς της Περιφερείας Γιάννης Χρυσόγελος, η π.Πρόεδρος του ΡΟ Αθήνα Γουδή Όλγα Αναγνωστοπούλου, η τ.Πρόεδρος του ΡΟΝΣ Κωνσταντίνα Επισκοποπούλου, ο π.Γραμματεύς του ΡΟ Αγρίνιο Μάκης Γιαννόπουλος με τη σύζυγό του, οι αξιωματούχοι και τα μέλη των ΡΟ της Πάτρας, η εκπρόσωπος του Inner Wheel Σίσσυ Αυγερινού, καθώς και πολλοί εκλεκτοί φίλοι του Ρόταρυ. Ομιλητής της βραδιάς ο τ.Διοικητής Κοσμάς, ο οποίος με γλαφυρότητα παρουσίασε το θέμα:
«Μύθοι & ψέματα για τις πιστωτικές κάρτες».

Εκ μέρους των ΡΟ της Πάτρας ο Πρόεδρος Γιώργος Κλειτσογιάννης προσέφερε στον ομιλητή ένα εκλεκτό δείγμα της Πατραϊκής οινοποιΐας Παρπαρούση, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ροταριανών ομίλων Πάτρας 2015

Εν συνεχεία έγινε η εισδοχή ενός νέου μέλους στον ΡΟ Πάτρα Γέφυρα, του Καθηγητή Πληροφορικής Ηρακλή Μαρκέλη. Ευχόμαστε επίσης στον Ηρακλή να γίνει καλός Ροταριανός.

Η βραδιά τελείωσε με την κοπή της Πίτας από τους Προέδρους, κάτω από την αυστηρή εποπτεία του τ. Διοικητή! Τυχερή της βραδιάς η κα. Αναγνωστίδη, η οποία και πανευτυχής παρέλαβε το γούρι, φιλοτεχνηθέν από τον χρυσοχόο τβΔ Ντίνο Ξένο. Η Πίτα ήταν ευγενής προσφορά του ροταριανού Χρήστου Ασημακόπουλου.

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ροταριανών ομίλων Πάτρας 2015