Πανηγυρική Συνεστίαση κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου-Ομιλία Κώστα Καρβούνη « Η τέχνη της Ηγεσίας σε δύσκολους καιρούς»

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στον «Αστέρα». Προσκεκλημένος σε αυτήν την ιδιαίτερη και γιορταστική συνεστίαση ήταν ο τέως Διοικητής (2014-2015) της 2484 Ροταριανής Περιφερείας (Βορείου Ελλάδος) ροτ. Κώστας Καρβούνης, Γεωπόνος, υπεύθυνος για τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΠ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ). Το θέμα της ομιλίας του ήταν:

« Η τέχνη της Ηγεσίας σε δύσκολους καιρούς. Μια προσέγγιση της τέχνης της ηγεσίας και των προσόντων που πρέπει να έχει ο ηγέτης για να ηγηθεί σε εποχές κρίσης».

Ο τέως Διοικητής παρουσίασε το θέμα με χαρακτηριστική άνεση χρησιμοποιώντας διαχρονικά παραδείγματα Ηγετών που διακρίθηκαν σε εποχές κρίσης, καθώς και των χαρακτηριστικών τους που συνέτειναν στην επιτυχημένη ηγεσία τους.

Μετά το θαυμάσιο δείπνο του «Αστέρα» πραγματοποιήθηκε η εισδοχή 2 νέων μελών στον Όμιλο, των ιατρών Παναγιώτη Παγώνη και Κωνσταντίνου Συγγούνη, με ανάδοχο τον Πρόεδρο του Ομίλου Κωνσταντίνο Νικολακόπουλο. Οι συνδαιτυμόνες καλωσόρισαν με θερμό χειροκρότημα τους νέους Ροταριανούς.

Εν συνεχεία μέλη του ΔΣ του Ομίλου μαζί με τον τέως Διοικητή έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και ευχήθηκαν στους Ροταριανούς και τους πολλούς φίλους του Ομίλου για την Νέα Χρονιά. Τυχερή της βραδιάς η Δρ. Πίτσα Φούρκα-Μανουσοπούλου, Ορθοδοντικός, η οποία και παρέλαβε το γούρι που προσέφερε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ροτ. Ντίνος Ξένος, Χρυσοχόος.