18ο Δελτίο τύπου ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΑ | Επίσκεψη των γραφείων Κίνηση «Πρόταση»

Στην πόλη της Πάτρας δραστηριοποιείται από το 1988 η Κίνηση «Πρόταση» με στόχο την πρόληψη των εξαρτήσεων και τη διατύπωση προτάσεων και δράσεων που στοχεύουν στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου μέλη του ΔΣ του ΡΟ Πάτρα επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Κίνησης για να παραδώσουμε βιβλία που προσέφεραν τα μέλη μας, αλλά για να έχουμε μία ακόμη ενημέρωση για τους στόχους και της δράσεις της. Μας υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Αντιπρόεδρος κ. Αλέξης Μουζακιώτης, η Γραμματέας κ. Ελένη Μπαλαδάκη, ο Ταμίας κ. Γιάννης Λανδρίτσης και το μέλος ομάδας επικοινωνίας κ.  Σοφία Αντιόχου.

Μεταξύ των πολλών δράσεων της Κίνησης σημαντικό ρόλο διαδραματίζει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για νέους, το οποίο «…παρέχει τη δυνατότητα σε παιδιά από 4 χρονών και σε εφήβους να συμμετέχουν σε ομάδες και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης που στοχεύουν στην πρόληψη και την ποιότητα ζωής των νέων. Με μέσον το παιχνίδι, το θέατρο, τη μουσική, τις κατασκευές κλπ. αναδεικνύονται και ενισχύονται οι προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών και ενδυναμώνεται η προσωπικότητά τους. Το πρόγραμμα ΠΡΟ-ΝΟΙΑ (Προτείνω γιατί Νοιάζομαι) που αφορά παιδιά 4-6 ετών βρίσκεται σε εξέλιξη μέσα από Δωρεά του Ιδρύματος «ΝΙΑΡΧΟΣ»».

Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα, λειτουργικά και οικονομικά, που αντιμετωπίζει η Κίνηση και υποσχεθήκαμε ότι σε λίγες ημέρες θα τους εφοδιάσουμε με ένα πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή.

18 deltio tipou_b