Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Εορτή με στόχο, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του Κοινωφελούς Σωματείου Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑμεΑ- «Φροντίζω».

Την Δευτέρα 19/12/2022 πραγματοποιήσαμε στο ξενοδοχείο «Αστήρ» φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Εορτή με στόχο, μεταξύ άλλων,  την ενίσχυση του Κοινωφελούς Σωματείου Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑμεΑ- «Φροντίζω».

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μας μετέφερε η Χορωδία Απόλλων Πατρών με τα μέλη της υπό τον μαέστρο Θεμιστοκλή Δράμη.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βοηθός Διοικητής της 2475 Ροτ. Περιφερείας Αλέξανδρος Τσουγκράνης,  οι Διοικητής και Υποδιοικητής της ΕΜΟΔΕ (Ελληνική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων) Επιπυραγός κ Ανδρέας Λούρμπας και Υποπυραγός κ. Νικόλαος Λυμπέρης αντιστοίχως, ο κ. Πέτρος Ψωμάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Σπιράλ, ο κ. Βαλεντίνος  Αθανασόπουλος, Δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος πολιτισμού στην Αhepa hj25 Φοίνιξ, οι πολιτευτές κα  Ευσταθία Γιαννιά, Αντιστράτηγος της ΕΑ και η κα Ασπασία Ρηγοπούλου, Ακτινολόγος, Διευθύντρια αξονικού τομογράφου του Αγ. Ανδρέα.

Επίσης η κα Ελένη Γκέκα, Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Δανιηλίς, η κα Μαρία Κιούρτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Πάτρας και Περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας. Επίσης η κα Τάνια Κανελλοπούλου, Πρόεδρος του ΕΕΣ Πάτρας, ο κ.  Δημήτρης Χαλιώτης, Σμήναρχος,  Αρχηγός τού τμήματος Σαμαρειτών-Ναυαγοσώστών- Διασωστών ΕΕΣ Πάτρας, η κα  Σοφία Χατζή, γνωστή επιχειρηματίας και σεφ, η κα  Ιωάννα Βασιλακόπουλου, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, η  Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας κα Νίκη Παπαγιαννοπούλου και πολλοί φίλοι μας.

Ευχετήριες επιστολές έστειλαν οι βουλευτές κα Αλεξόπουλου Χριστίνα και κ. Άγγελος Τσιγκρής.

Την γιορτινή ατμόσφαιρα επισφράγισε η Σχολή χορού «Περί Χορού Εμμέλεια».

Παράλληλα μέσα σε ένα λαμπερό εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εισδοχή στον Όμιλο 6 νέων αξιόλογων και δραστήριων συμπολιτών μας.