Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ροταριανού Ομίλου Πάτρας με τηλεδιάσκεψη

Με μεγάλη επιτυχία ο Ροταριανός όμιλος Πάτρας πραγματοποίησε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου την προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας .
Κατά την διάρκεια της διάσκεψης βραβεύτηκε ο επιχειρηματίας κος Ταξιάρχης Κάππα ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου DA VINCI για την προσφορά του και την εξαίρετη ποιότητα που προσφέρει στο κοινό της Πάτρας. Στην συνέχεια ακολούθησε η εισδοχή τριών νέων μελών στον όμιλο της κας Πολιτοπούλου Φαίης  και των κ.κ. Θεόδωρου Δημητρακάκη  και Κων/νου Τσεπραΐλίδη.
Ο διοικητής της περιφέρειας Γιώργος Μαύρος μας τίμησε με την παρουσία του και μίλησε για την συμβολή της Πάτρας στην επανάσταση του 1821 .

Τα δώρα κερδήθηκαν ως εξής :

Α χρυσό νόμισμα ο κος Κωνσταντακόπουλος  Χρήστος

Β ασημένιο νόμισμα ο κος Τσεπραΐλίδης Κωνσταντίνος

Γ ασημένιο νόμισμα  ο κος Παπούλης Αλέξανδρος

Δ  γούρι η κα Τυροσβούτη Αγγελική

Ε μενταγιόν ο κος Κωσταρίδης Νεκτάριος

Τα δώρα ήταν προσφορά του προέδρου του ομίλου Γιώργου Ραγκαβάνη του Β.Δ. Ντίνου Ξένου και της e-Galerie jenessis.shop .

Στην διάσκεψη συμμετείχαν Ροταριανοί συνάδελφοι από την Πάτρα και άλλους ομίλους , αξιωματούχοι, και εκπρόσωποι Συλλόγων από την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε θερμά τους: Γιώργο Μαύρο, Διοικητή 2470 Περιφέρειας, Μαρίζα Οικονόμου, Εψ. Διοικήτρια της Περιφέρειας, Μάρη Δεληβοριά, πΔ, Κοσμά Χουτουριάδη πΔ, Συντονιστή Ρ.Ιδρύματος, Δημήτρη
Κουτρωνά, ΡΟ Χανίων, Δελλάκη Εμανουήλ, ΡΟ Χανίων, Ιωάννα Τούση, πρ. ΡΟ Ζακύνθου, Δημήτρη Μπέκο Γραμματέα της Περιφέρειας, Κυριακοπούλου Λίλα, βΔ, Χαλάνδρι, Λίτσα Αρέστη, Πρόεδρο ΡΟ
Λευκωσία-Σαλαμίς Κύπρου, Λυδία Κωνσταντινίδη ΡΟ Πειραιάς-Ανατολή, Σταύρο Αξαρλή, Γραμματέα ΡΟ Κω, Δημήτρη Οικονόμου, Πρ. ΡΟ Νέα Σμύρνη, Νεκτάριο Κωσταρίδη, Πρ. ΡΟ Κορίνθου και Θύμιο Τσαρμπό, βΔ, ΡΟ Κορίνθου. Επίσης με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την Anastasia Giannoulis, πΠρόεδρο του ΡΟ Anaheim Hils, California, τον Κώστα Δημόπουλο από ΡΟ της Μελβούρνης και τον John Hristopoulos, New Mexico.

Και όλους τους Ροταριανούς και φίλους από Ελλάδα και εξωτερικό που
μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Λιολιώ Κολυπέρα, Πρ. ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΑΧΑΪΑΣ, Μαργαρίτα Καραγεώργου –Λάζαρη, Πρ. Ελληνικής ένωσης για την Σκλήρυνση κατά πλάκας, Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, Γιώργο και Μαρία Κοκκινάκη.