Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ροταριανού Ομίλου Πάτρα με υβριδική συνάντηση

Με μεγάλη επιτυχία ο Ροταριανός όμιλος Πάτρας πραγματοποίησε την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 υβριδική συνάντηση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η τέως Διοικήτρια της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Μάρη  Δεληβοριά με θέμα «Οι νέοι Ορίζοντες του Ρόταρυ».

Παράλληλα με την ομιλία της προβλήθηκε βιντεοταινία, στην οποία αποτυπώνεται καθαρά η κοινωφελής δράση των Ομίλων της 2470 ΡΠ.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε τους φίλους Θύμιο Τσαρμπό, Σταύρο Ντεβέ και Νίκο Γκέλη από τον ΡΟ Κόρινθος, καθώς και τους Αξιωματούχους της 2470 ΡΠ που ήταν μαζί μας  στην εκδήλωση διαδικτυακά.  Συμμετείχαν οι πΔιοικητές Γ. Μαύρος, Ν. Κέμου, Χ. Κίτσος, ο υποδεδειγμένος Διοικητής Δ. Μπέκος, ο β.Διοικητής Κ. Λεράκης και οι νυν και πρώην Αξιωματούχοι Τ. Φαρμάκης, Λ. Κωνσταντινίδη, Ά. Πηλίδη, Α. Παππούλης, Ν. Μανώλη, Τ. Δελία–Γκότση, Ρ. Τοπαλίδου,  Ρ. Γιοβάνη, Ό. Σαράντη και Κ. Βουδαλίκας. Χαιρετισμό απηύθηναν η Διοικήτρια Μαρίζα Οικονόμου και ο Βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής.

Τυχεροί της βραδιάς οι Δ. Σαμούρης, γούρι προσφορά του Ροταριανού π.π. Ν. Ξένου,  οι Ν. Μαρκόπουλος και Κ. Τόγιας, μονοήμερη εκδρομή για δυο άτομα  από το γραφείο Γιαννόπουλος Tours, ο Σ. Ντεβές, μια ηλεκτρική συσκευή από τον π.π Γιώργο Ραγκαβάνη και ο  Τ. Φαρμάκης, μια vintage στεφανοθήκη από το κατάστημα νυφικών ΙΩΑΝΝΑ. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των δώρων.