ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ 2018-2019 ΡΟΤ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΙΤΣΑ-ΚΕΜΟΥ

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 ο Ροταριανός όμιλος Πάτρα πραγματοποίησε την καθιερωμένη Αλλαγή Ηγεσίας του, ταυτόχρονα με την επίσημη επίσκεψη της Διοικητρίας της 2470 Ροταριανής Περιφερείας ροτ. Ντόρας Μπίτσα-Κέμου.

Τον Όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο τέως Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Αγρινίου Μάκης Γιαννόπουλος και Παναγιώτης Πετρόπουλος, η Πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου Μαρία Ασημακοπούλου και μέλη του ιδίου Ομίλου, ο εκδότης της εφημερίδος «Πελοπόννησος» κ. Θεόδωρος Λουλούδης, ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κωνσταντοπουλείου Ευγηρείου κ. Αλέξιος Ανδρουλιδάκης, ο τέως διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΛΠΑ κ. Κωνσταντίνος Πλατυκώστας και πολλοί εκλεκτοί φίλοι.

Στην δροσερή βεράντα της «Ιφιγένειας» με την υπέροχη θέα, ο Πρόεδρος του Ομίλου Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος  ανέλαβε τα ηνία του Ομίλου για δεύτερη συνεχή χρονιά με συνεργάτες στο νέο ΔΣ παλαιά και νέα μέλη του Ομίλου.

Στον απολογισμό δράσης της χρονιάς που πέρασε ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους 80 και πλέον παρισταμένους Ροταριανούς και φίλους του Ομίλου για τις σημαντικές δράσεις του ΡΟ Πάτρα προς την τοπική και όχι μόνον κοινωνία και διαβεβαίωσε για την συνέχιση της πολιτικής αυτής του Ομίλου.

Η Διοικήτρια Ντόρα ενημέρωσε για το σύνθημα δράσης της  νέας χρονιάς του Διεθνούς Ρόταρυ «Γίνε η Έμπνευση» και πραγματοποίησε εξαιρετική εισήγηση για την υλοποίησή του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν μέλη του Ομίλου για τη συμβολή τους στην υλοποίηση  των στόχων του και έγινε η εισδοχή δύο νέων μελών, του Ιατρού-Ακτινολόγου Κωνσταντίνου Ανθόπουλου και του Βιολόγου-Επιχειρηματία Δάκη Βρασίδα.