Ομιλία & απονομή τιμητικού διπλώματος στον Κ Αθανάσιο Κούστα

Στη συνάντηση του Ροταριανού Ομίλου Πατρών της 6ης Φεβρουαρίου 2017 στον «Αστέρα», επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αθανάσιος Κούστας. Παρών επίσης ήταν και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος Τσούμπελης ως εκπρόσωπος του Προέδρου, ο οποίος και είχε ανειλημμένη υποχρέωση.

Το θέμα της ομιλίας του κ. Κούστα ήταν:

«Επιμελητήριο Αχαΐας: Δραστηριότητα για την ανάπτυξη»

Αρχικά αναφέρθηκε στον ρόλο και στην ιστορία του Επιμελητηρίου, και εν συνεχεία στις δράσεις του με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής στον εμπορικό, βιομηχανικό αλλά και στον τουριστικό τομέα. Η εμπειρία του ομιλητή, ο οποίος έχει υπηρετήσει από πολλές θέσεις ευθύνης, ήταν εμφανής και με τον χειμαρρώδη λόγο του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 50  Ροταριανών και φίλων του Ομίλου, ενώ ο επακολουθήσας διάλογος κράτησε έως αργά.

Η Πρόεδρος Μαρία Ραβαζούλα-Wetli και ο Γραμματέας Γιώργος Σταυρόπουλος απένειμαν τιμητικό δίπλωμα στο κ. Κούστα αφ΄ενός για την δράση του αλλά και για την πολύτιμη συνεργασία του με τον ΡΟ Πατρών, ενώ δώρο προσέφερε στον ομιλητή και ο Ροτ. Χρήστος Ασημακόπουλος. Τέλος τιμητική πλακέτα απενεμήθη στο Επιμελητήριο Αχαΐας, την οποία και παρέλαβε ο Γραμματέας του κ. Τσούμπελης.