ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ D.E.I. (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΈΝΤΑΞΗ) ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ 21Β ΣΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΌΜΙΛΟ ΠΑΤΡΑ.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη μέλους της Επιτροπής D.E.I. (Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη) του ΔΡ και μελών της Δημόσιας εικόνας της Ζώνης 21Β στον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα. Καλεσμένοι μας οι Nijad Al Atassi,   Συντονιστής για την Δημόσια Εικόνα της 21Β Ζώνης,  από το Μπαχρέϊν, η  May Monla,  βοηθός Συντονιστής, από τον Λίβανο, ο Hasan Akbayrak,  EMGA και task force DEI,  από την Τουρκία και Mohd  Chmaytelly, από τον Λίβανο.

Μαζί τους οι Μάρη Δεληβοριά, πΔ, ARPIC Ζώνης 21Β, η Κατερίνα Κοτσαλή, πΔ, Rotary International Director 2020-22, Zones 21 & 22, Ντόρα Κέμου, πΔ, Συντονίστρια Δημόσιας Εικόνας της 2475 ΡΠ και ARC της Ζώνης 21Β,  η πΒΔ Μαρία Μάστορα από τον ΡΟ Κορωπί και η Αθηνά Ρούση, Γραμματέας του ΡΟ Μαραθώνα-Νέας Μάκρης και μέλη του ΡΟ Πάτρα.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τον Εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Αντίρριο, με την προβολή του βίντεο της διαδικασίας κατασκευής της Γέφυρας και την περαιτέρω επεξήγηση με τα λεπτομερή προπλάσματα και τις φωτογραφίες. Εν συνεχεία στον μαγευτικό χώρο της Οινοποιΐας «Αχάϊα Κλάους» έγινε εκτεταμένη ξενάγηση στους χώρους της ιστορικής αυτής Οινοποιΐας, όπου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα μοναδικά βαρέλια στα οποία ακόμα ζει και αναπνέει η Μαυροδάφνη του 1873: το παλαιότερο κρασί στην Ελλάδα, αλλά και τις αφιερώσεις από διάσημους επισκέπτες. Στους φιλόξενους χώρους προσφέρθηκε Μαυροδάφνη και ελαφρύ γεύμα και ακολούθησε πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του  Πολιτιστικού Συλλόγου «Πείρου Αλισσαίων». Παρέστη επίσης και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος.