Την Τρίτη 12 Ιουλίου, Πραγματοποιήθηκε Επίσκεψη Γνωριμίας Του Διοικητού Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης  του Διοικητού της 2475 Ροταριανής Περιφερείας Γιάννη Κατσογιάννη στον Ροτ. Όμιλο Πάτρα, την Τρίτη 12 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γνωριμίας του Διοικητού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Τον Διοικητή συνόδευσαν η Πρόεδρος του ΡΟ Πάτρα Χαρίκλεια Αναστασοπούλου, οι Κοσμήτορες του Ομίλου Διονυσία Ρόδη και Ειρήνη Κάνου, το μέλος μας Γιάννης Πεφάνης και ο φίλος μας Γιάννης Χριστόπουλος από το New Mexico των ΗΠΑ.

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Τάκη Παπαδόπουλο και Φωκίωνα Ζαΐμη, παρουσία και της κ. Μαρίας Βουτσινά, Manager Europe Direct στην ΠΔΕ και παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός δράσης του Ρο Πάτρα για το νέο Ροταριανό έτος 2022-2023. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξωστρέφεια του Ομίλου και την συνεργασία με φορείς της περιοχής της για την ολοκλήρωση προγραμμάτων & δράσεων με περισσότερους αποδέκτες και ωφελούμενους, έργων που δεν θα περιορίζονται στα γεωγραφικά όρια της πόλης της.

Της προτεραιότητες  τόσο του Ομίλου όσο της ΠΔΕ & του Europe Direct είναι  οι  δράσεις  που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, προσελκύοντας καινοτόμες ιδέες και μεθόδους αλλά και την ισότητα των φύλων.