Την Δευτέρα 11 Ιουλίου ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα υποδέχθηκε τον Διοικητή 2022-2023 της 2475 Ροταριανής Περιφερείας Γιάννη Κατσογιάννη

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα υποδέχθηκε τον Διοικητή 2022-2023 της 2475 Ροταριανής Περιφερείας Γιάννη Κατσογιάννη, ο οποίος συνοδευόμενος από σύζυγό του Βασιλική,  πραγματοποίησε την επίσημη επίσκεψή του στον Όμιλο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του roof Garden του “Αστέρα” παρουσία Ροταριανών και φίλων του Ομίλου. Μεταξύ άλλων παρέστησαν η Ροτ. Αλεξάνδρα Κανιώρου, μέλος του ΡΟ Χαλανδρίου, καθώς και  ο Αρχηγός και η Πρόεδρος του ΕΕΣ Πάτρας κ.κ. Δημήτρης Χαλιώτης και Τάνια Κανελλοπούλου.

Η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Ομίλου Χαρά Αναστασοπούλου και Κώστας Κουρνιώτης καλωσόρισαν τον Διοικητή Γιάννη και την σύζυγό του και ενημέρωσαν το ακροατήριο για το Βιογραφικό του. Εν συνεχεία ο Διοικητής σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε γενικά στην ιστορία  του Διεθνούς Ρόταρυ και ειδικότερα  στους στόχους της φετινής χρονιάς οι οποίοι συνοψίζονται στο «Κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα». Τόνισε επίσης την σημασία που αποδίδει στην δράση των Ροταριανών Ομίλων και στον εμπλουτισμό τους με νέους, ενθουσιώδεις επαγγελματίες, καθώς και την ενίσχυση του Ροταριανού Ιδρύματος, του Οικονομικού-Επενδυτικού βραχίονα του Ρόταρυ.  Επίσης αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στην ιστορία και τις δράσεις του ΡΟ Πάτρα, του 3ου  αρχαιότερου Ομίλου της Ελλάδος.

Με το  πέρας της ομιλίας του Διοικητή η Πρόεδρος Χαρά του παρέδωσε εκ μέρους του Ομίλου αναμνηστικό λεύκωμα με θέμα την Πάτρα.