Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα πραγματοποίησε την καθιερωμένη αλλαγή Ηγεσίας

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022  ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα πραγματοποίησε την καθιερωμένη αλλαγή Ηγεσίας του στο εστιατόριο  «Bianco» μέσα σε γιορτινό και φιλικό κλίμα, παρουσία εκατό και πλέον Ροταριανών και Φίλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βοηθός Διοικητής 2021-2022 της ροταριανής περιφέρειας 2470, Κωνσταντίνος Λεράκης και ο βοηθός Διοικητής 2022-2023 της Ροταριανής Περιφέρειας 2475, Αλέξανδρος Τσουγκράνης. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο εψηφισμένος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κορίνθου, Κων/νος Πιπίνης και ο προ Πρόεδρος Θύμιος Τσαρμπός, καθώς και η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Τρίπολης Γιελένα Γιοβάνοβιτς.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης  Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, η εκπρόσωπος του Europe Direct κα Βουτσινά Μαρία και ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής κ. Νίκος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Μηνύματα επίσης εστάλησαν από τον βουλευτή Αχαΐας κ. Άγγελο Τσιγκρή και την επίσης βουλευτή Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους φίλους βρέθηκαν ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος , Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ) Νομού Αχαΐας, εκπροσώποι της ΣΕΔΥΠ, o Βαλεντίνος Αθανασόπουλος, εκπρόσωπος ΔΣ και ταμίας τμήματος ΑΧΕΠΑ Αχαΐας “Άγιος Ανδρέας”, η Πρόεδρος Έφη Γεωργίου και τα μέλη του ομίλου Inner Wheel Patra Europea, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας Ελένη Γκέκα, η κα Ντορίνα Μπορονικολού Κιτσούκαλη, μέλος του ΔΣ του συλλόγου αποφοίτων Αρσακείου Πάτρας  κ.α.

Iδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο βοηθός Διοικητή Κωνσταντίνος παρέδωσε την διάκριση Paul Harris Fellow στην απερχόμενη Πρόεδρο Άννα.

Εν συνεχεία η Πρόεδρος Άννα παρέδωσε το σήμα της  Προέδρου στην νέα Πρόεδρο Χαρά Αναστασοπούλου, η οποία τόνισε ότι η νέα Ροταριανή χρονιά χαρακτηρίζεται από μια λέξη, «imagine», αποδιδόμενο ως «κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την εισδοχή στον Όμιλο τριών νέων μελών, Παντελής Κοκμοτός , Γιάννης Πεφάνης και Μάριος Διδάχος. Έτσι ο Όμιλός μας αριθμεί πλέον 58 ενεργά μέλη και 2 επίτιμα.

 

Αναστασοπούλου Χαρά                                                   Κουρνιώτης Κων/νος

Πρόεδρος                                                                        Γραμματέας