Ομιλία του ιατρού Καρδιολόγου Δρ. Ανδρέα Σαμοθρακίτη με θέμα «ΠΡΟΤΑΣΗ: μια κίνηση στην πόλη μας που προσπαθεί για έναν άλλο τρόπο ζωής μέσα από την προσωπική αλλαγή των μελών της»

Στη συνάντηση της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2015, στον Αστέρα, προσκεκλημένος μας ήταν ο ιατρός Καρδιολόγος Δρ. Ανδρέας Σαμοθρακίτης, Πρόεδρος της κίνησης “Πρόταση”, ο οποίος και παρουσίασε το θέμα:

«ΠΡΟΤΑΣΗ: μια κίνηση στην πόλη μας που προσπαθεί για έναν άλλο τρόπο ζωής μέσα από την προσωπική αλλαγή των μελών της».

Ο κ. Σαμοθρακίτης παρουσίασε το ιστορικό ίδρυσης και την πολύ επιτυχημένη δράση της κίνησης, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια της πόλης μας. Όπως ο ίδιος δήλωσε, μετά από προσπάθειες 17 ετών, ο Διευθυντής του Τμήματος Ακτινοθεραπείας του Παν/κού Νοσοκομείου Πατρών και μέλος του ΡΟ Πάτρα Καθηγητής Δημήτριος Καρδαμάκης επέτυχε, μετά από αξιολόγηση, τη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Νιάρχου για την προμήθεια ενός νέου γραμμικού επιταχυντή (μηχάνημα ακτινοθεραπείας για καρκινοπαθείς) αξίας 2.000.000 ευρώ.

Τα μέλη του ΡΟ Πάτρα συγχαίρουμε θερμά τον ροτ. Δημήτρη και είμαστε βέβαιοι ότι η δωρεά αυτή θα συμβάλλει στην ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Επίσης από το ΔΡ τιμήθηκε με το σχετικό σήμα ο Προπρόεδρος Θανάσης Σταυρόπουλος για την εισδοχή νέων μελών στον Όμιλο.

091115_00